Kasko zavarovanje zavarovalnice Tilia

Pri zavarovalnici Tilia lahko sklenete tri različne pakete kasko zavarovanja. Paketi se imenujejo Popolni, Mini in Splošni kasko paket.

Primerjavo paketov najdete na strani Kasko zavarovanje.

Popolni kasko paket zajema vsa kritja, ki jih lahko sklenete pri zavarovalnici Tilia. Dodate mu lahko še nekatera kritja in nevarnosti, ki tudi običajno niso zajeti v kasko paketih. To so: odkup prve škode, pravna zaščita, dodatno nezgodno zavarovanje, zelena karta in še kakšno.

Mini kasko zavarovanje predstavlja minimalna kritja, ostale nevarnosti pa lahko dodamo po želji. Tako je možno priključiti zavarovanje proti toči in/ali zavarovanje proti kraji.

Tisti, ki imajo avto kupljen preko leasing hiše, morajo imeti avto zavarovan tudi proti kraji. Mini kasko z doplačilom za zavarovanje proti kraji je tako minimalno kasko zavarovanje, ki ga lahko sklenejo, da še ugodijo pogodbi, ki jo imajo z leasing hišo. Kljub temu je priporočljivo skleniti Popolni kasko, saj je razlika v ceni minimalna.

Splošni kasko predstavlja srednjo kombinacijo, a ima posebnost, da pri njem ni možno zavarovati zavarovanja proti kraji avtomobila.

Na prvi strani lahko izpolnite izračun za AO in kasko zavarovanje in preverite ceno za zavarovanje avtomobila pri zavarovalnici Tilia.