Zavarovalnica Adriatic Slovenica

Zavarovalnica Adriatic Slovenica je zelo dobro poznana slovenska zavarovalnica, saj zraven avtomobilskih zavarovanj ponuja tudi vse druge oblike zavarovanj.

Bonus pri avtomobilskem zavarovanju

Pri Adriatic Slovenici imajo, tako kot pri Zavarovalnici Maribor, tudi tretji premijski razred. Vsi zavarovanci, ki imajo 4 premijski razred in v tekočem letu niso imeli škode tako napredujejo v PR3. Bonus na PR3 je pri Adriatic Slovenici 55%.

Popusti in ugodnosti pri Adriatic Slovenici

Pri Adriatiku lahko dobite številne popuste na avtomobilska zavarovanja in številne druge ugodnosti, ki vam lahko znižajo premijo za zavarovanje:

  • Znamke avtomobilov – določenim avtomobilskim znamkam priznajo dodatni popust, saj je dokazano, da vozniki teh avtomobilov povzročajo manj škodnih dogodkov
  • Brez škode in varni vozniki – vsi, ki že nekaj časa niste imeli škodnega dogodka, ste upravičeni do dodatnega popusta, ki se obračuna na AO in kasko zavarovanje
  • En voznik – če avto uporablja samo ena oseba, dobite nekaj dodatnega popusta
  • Obroki – Premijo za avtomobilsko zavarovanje lahko plačate na 11 obrokov
  • Avto odškodninska asistenca – oblika pravne zaščite za civilnopravne odškodninske zahtevke in kritje pravnih stroškov

Paketi avtomobilske odgovornosti

Pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti so pri Adriatic Slovenici oblikovali dva paketa. AO paket krije samo avtomobilsko odgovornost.

Maksi AO krije zraven tega še zavarovanje voznika AO+ in nezgodno zavarovanje oseb v vozilu.

Kasko zavarovanje pri Adriatic Slovenici

Za kasko zavarovanje so pri Adriaticu oblikovali štiri različne kasko pakete. Mini paket zraven Maksi AO paketa zajema še delni kasko za stekla, ogledala, svetlobna telesa, divjad in osnovno avtomobilsko asistenco.

Osnovni paket zajema splošna kasko kritja (dogodki v prometu, požar, tatvina in posebni dogodki), maksi asistenco in odškodninsko asistenco.

Veliki in Super kasko paket predstavljata najboljše kasko zavarovanje pri Adriatic Slovenici in zajemata zraven osnovnega kasko paketa še dodatna kritja za stekla, ogledala, svetlobna telesa, škodo na parkirišču, divjad, izgubo ključev in najem nadomestnega avtomobila.

Preverite tudi druge zavarovalnice za avtomobilska zavarovanja in najdite primerno zavarovanje za svoje vozilo. Obiščite prvo stran, če želite informativni izračun avtomobilskega zavarovanja.