Paketi za avtomobilska zavarovanja pri zavarovalnici Triglav

Ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja pri zavarovalnici Triglav ste upravičeni do številnih ugodnosti s katerimi si lahko znižate premijo za avtomobilsko zavarovanje. Dodatne ugodnosti in nižjo ceno pa pridobite s sklenitvijo večih kritij za AO in kasko zavarovanje. Spodaj najdete opise teh paketov in popust za avtomobilsko zavarovanje, ki ga s tem dobite.

Na voljo je 5 paketov:

  • Mali paket – sklenitev AO in AO+ zavarovanja vam prinese 5% popust.
  • Veliki paket – zraven AO in in AO+ sklenete tudi splošni avtomobilski kasko in dodatna kritja za krajo avtomobila in elementarne nesreče – 10% popusta.
  • Comfort paket – Velikemu paketu prištejte še avtomobilsko asistenco Comfort in pridobili boste popust za avtomobilsko zavarovanje v višini 15%
  • Comfort plus paket – Od paketa Comfort se razlikuje v tem, da je tukaj všteto tudi nezgodno zavarovanje in pravna zaščita. Splošni avtomobilski kasko se sklene brez odbitne franšize, pri tem pa je popravilo pri kasko zavarovanju prepuščeno izbiri zavarovalnice. Popust je v višini 17%.
  • Veliki plus paket – od comfort paketa se razlikuje po tem, da ne zajema nezgodnega zavarovanja in pravne zaščite, kasko zavarovanje se lahko sklene tudi z odbitno franšizo, všteta pa je avtomobilska asistenca Plus. Popust na zavarovanje je 17%.

Pri tem je dobrodošlo to, da se paketni popust obračunava na vsa avtomobilska zavarovanja. Bolj ko boste povečali število kritij, višji paketni popust boste prejeli in sorazmerno plačali manj za zavarovanje.