Ugodna vinjeta ob sklenitvi avtomobilskega zavarovanja

Pri zavarovalnici Triglav imajo v januarju in februarju akcijo pri avtomobilskih zavarovanjih, pri katerih lahko dobite cenejšo vinjeto. Akcija je namenjena tako novim kakor tudi starim zavarovancem zavarovalnice, pri tem pa se nagrada nekoliko razlikuje.

Če boste sklenili novo avtomobilsko zavarovanje in bo vaša premija za zavarovanje višja od 200€, boste dobili bon za 40€, ki ga boste lahko unovčili v trgovinah Merkator za nakup nove letne vinjete. Če pa bo vaša premija med 40 in 200€, boste prejeli bon za vinjeto za 20€.

Pri obnovah avtomobilskega zavarovanja je nekoliko drugače. Ob sklenitevi katerega koli avtomobilskega paketa pri zavarovalnici Triglav (Mali, Veliki, Veliki plus, Comfort, Comfort plus), boste prejeli bon za 20€. Če se ne boste odločili za nobenega izmed njih, pa boste prejeli bon za Merkator v vrednosti 10€.

Pogoj za pridobljeni bon je vsaj sklenitev avtomobilskega zavarovanja AO. Če ste pri tem uveljavljali kakšno drugo akcijo, kot je financiranje preko lizing hiše, niste upravičeni do bona. Akcija traja do 31.1.2014, bon za cenejšo vinjeto pa lahko izkoristite do 15.2. 2014.